De Hoge Voorde neemt 'hartverwarmend' afscheid van 4 collega's

De Hoge Voorde neemt 'hartverwarmend' afscheid van 4 collega's

12-07-2024

Donderdag kwamen ze gezamenlijk aangelopen op het schoolplein, juf Stieni Hendriks, juf Wilma Hebbink, juf Suzanne Nieuwenhuijse en juf Monique Bakker.

En zo is het afscheid de hele dag door gevierd namelijk 'gezamenlijk'.

'Samen' verantwoordelijk voor heel veel jaren onderwijs voor de kinderen van De Hoge Voorde voorheen Het Hoge en De Vordering. Dat de school en leerlingen trots waren op hun vertrekkende leerkrachten dat werd al snel duidelijk. Wat was er veel georganiseerd en wat werden de leerkrachten en huidige Intern Begeleider verwend. Ze werden met 230 leerlingen onthaald op het schoolplein met een mooi welkomstlied en honderden bloemen en gingen daarna 'samen' verder door alle klassen. In elke klas moesten ze uitgebreid opdrachten uitvoeren om woorden te verdienen om later op de dag een zin te kunnen vormen. Tussendoor werd er 'samen' met de leerlingen geluncht buiten aan de picknicktafel en met de kleuters tijdens een picknick op het bomenplein. Ook was er een ijscokar waar iedereen een heerlijk ijsje kon halen. Om te bewijzen dat de juffen de juiste zin hadden gemaakt gingen ze samen met alle leerlingen weer naar buiten op het bordes waar de juiste zin onthuld werd: BEDANKT LIEVE JUFFEN VOOR DE LEERZAME EN MOOIE MOMENTEN OP SCHOOL.

Om het feestje compleet te maken werd het nummer 'van Links naar Rechts' ingezet van de Snollebollekes. Dit was een feestje om naar te kijken.
De afscheid nemende leerkrachten gaven aan dat het afscheid overweldigend, gaaf en hartverwarmend was geweest.

Daarna werden ze door groep 8 van het schoolplein 'geveegd' met hun zelfgemaakte bezems.

Na afloop van deze mooie dag kwamen er nog veel ouders langs om afscheid te nemen en volgde nog het afscheid met collega's, familie en genodigden met live muziek van Stef Woestenenk. Ook mochten de kinderen van Avonturijn meegenieten van de festiviteiten. In de toespraak van directeur Tim Berends werden de vier dames geprezen voor hun jarenlange inzet.

De Hoge Voorde zal juf Stieni en juf Wilma die met pensioen gaan, juf Suzanne die gaat verhuizen en juf Monique die op 2 andere scholen binnen onze stichting gaat werken, heel erg gaan missen.

Foto 1 Thumbnail P1030944

Ga terug